Sportmassage

image

Sportmassage

Overbelasting en mindere Prestaties

Een ophoping van afvalstoffen in de spieren kan ervoor zorgen dat de spier makkelijker vermoeid raakt, harder begint aan te voelen en stijf wordt. Met als resultaat dat sport en werk gerelateerde prestaties achteruit zullen gaan.

Wedstrijden gaan verloren omdat je niet meer in staat bent om te presteren zoals je voorheen gewend bent. Er zal eerder sprake zijn van vermoeidheid in de benen/armen of andere spieren in het lichaam, het herstel na een sportprestatie zal steeds langer duren en er zal sprake zijn van verschillende stoornissen in de spieren. Denk bijvoorbeeld aan verkrampingen, pijn(tjes), beperkingen van gewrichten en zelfs kleine of volledige scheuringen van de spieren.

Ook tijdens het uitvoeren van werkzaamheden zal je merken dat alles steeds moeizamer gaat. Sneller vermoeid, makkelijker ziek, eerder geïrriteerd en zelfs burn-out klachten die uiteindelijk kunnen leiden tot de ziektewet.

Verbeter je sport en werk activiteiten door middel van Sportmassages!

Een sportmassage is gericht op preventie en herstel van de spieren die herhaaldelijke zware belastingen te verduren krijgen. Door het regelmatig herhalen van een sportmassage zullen je sport en werk gerelateerde prestaties niet achteruit gaan. Je lichaam zal weer optimaal kunnen presteren zoals je het altijd gewend bent en misschien zelfs beter.
Ga voor de beste Sportmassage!
image