Massage

image

De Massagebehandeling

Pijntjes en Stijfheid

Ervaart u tijdens het sporten verzuring van uw bovenbenen of kramp in de kuiten? Bent u beperkt in uw werkzaamheden als gevolg van pijnlijke en stijve rugspieren? Of heeft u met regelmaat last van een stijve nek die gepaard gaat met hoofdpijn?

Een massagebehandeling is gericht op het verminderen van harde en pijnlijke spieren. Deze zijn ontstaan als gevolg van overbelastende activiteiten tijdens werkzaamheden en/of sport. De afvalstoffen die zich ophopen in de spieren, zorgen ervoor dat de spier niet meer optimaal kan functioneren. Het regelmatig en frequent laten masseren van deze spieren zorgt ervoor dat u lichaam optimaal kan bewegen zonder pijn of beperkingen.

Bij Sportmassagepraktijk Jeroen van Ginneke in Breda kunt u terecht voor preventie en herstel van spier gerelateerde klachten. Ik streef ernaar om u als klant zo optimaal mogelijk te laten profiteren van de beste massagebehandeling.

Hoe gaat u de strijd
aan met pijnlijke en
gespannen spieren?

Ga voor een (sport)massage waarop u kunt vertrouwen. Zoek de juiste therapeut met fysiologische kennis en ervaring. En kies voor continuïteit en een regelmatige behandeling om te profiteren van het beste resultaat. Want een gezond leven is een prettig leven!
Ga voor de beste Massage!
image
image

Hoe profiteert u van de beste Massage

1. Met mijn fysiotherapeutische kennis en ervaring profiteert u van de beste (sport)massage gericht op het verhelpen van uw pijnklachten.

2. Geef aan waar u zich goed bij voelt. Wanneer de massage te zacht of juist te hard is dan ben ik in staat om dit aan te passen zodat het juiste effect van de behandeling gerealiseerd kan worden

3. Ik ben geen “doorsnee” massagetherapeut en ik zal daarom regelmatig een gesprek starten of een grapje maken om u af te leiden. Wanneer u zich namelijk teveel concentreert op het ontspannen van uzelf, zal dit namelijk een averechts effect hebben op uw lichaam en geest.

4. Wanneer u voordeel wilt halen uit de massage dan is het van belang dat er tussen u (de klant) en mij (de massagetherapeut) een vertrouwensrelatie bestaat die gebaseerd is op respect.

5. De beste massage is het herhalen van deze massage. Zonder herhaling, geen effect!

Google Klanten Reviews

Wilt u de hele reactie of meerdere reacties lezen? Klik dan op de review en ontdek hoe anderen een massage hebben ervaren bij Sportmassagepraktijk Jeroen van Ginneke in Breda!