Ontspanningsmassage

image

Ontspanningsmassage

Binnen onze huidige maatschappij ervaren we een overvloed aan stress. Stress die wordt veroorzaakt als gevolg van een te hoog verwachtingspatroon die de maatschappij ons blijft opleggen. Een verhoogde werkdruk, het overmatige gebruik van onze telefoon en computer en een druk privéleven zijn voorbeelden van situaties waardoor wij als individu nog amper aan ontspanning toekomen.

Een ontspanningsmassage bij Sportmassagepraktijk Jeroen van Ginneke in Breda is gericht op het verminderen van spanning die zich heeft opgehoopt zowel in het onderhuids bindweefsel als in de spieren. Door middel van verschillende massagetechnieken zoals bindweefselmassage van de huid en het gebruik maken van knedingen en strijkingen van de spieren, zal er een herstellend effect optreden die zowel het lichaam als geest positief beïnvloeden.

De doorbloeding van zowel de huid als de spieren zal door middel van een ontspanningsmassage verbeteren. Doordat de spanning in het bindweefsel van de huid en de spieren zal verminderen, zult u merken dat u minder stijf aanvoelt, minder klachten zal ervaren zoals hoofdpijn of vermoeidheid en uw slaapritme zal verbeteren waardoor u uitgerust wakker wordt en meer energie zal ervaren.

Wist u dat een massage van 60 minuten hetzelfde effect heeft als 7-8 uur slaap!?

Ons lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Zowel fysieke als mentale stress heeft invloed op het functioneren van uw lichaam en hersenen. Om optimaal te blijven presteren is het van belang dat u uw stresslevel zo laag mogelijk houdt. Door middel van een ontspanningsmassage zult u ervaren dat u minder snel vermoeid raakt en meer energie zult hebben om leuke dingen te blijven doen.
Ga voor de beste Ontspanningsmassage!
image