Over Mij

image

Wie ben ik?

Zoals u wellicht al een vermoeden had is mijn naam Jeroen van Ginneke. Ik ben geboren en getogen op 31-01-1983 in Langeweg (Noord-Brabant)! Sport is mijn leven en vanaf mijn 6e ben ik gestart met voetbal. Tot aan mijn 12e jaar heb ik bij V.O.V. in Langeweg gevoetbald, tot mijn 19e heb ik bij V.V. Virtus gespeeld en na een korte periode bij V.C.W. in Wagenberg ben ik terecht gekomen bij het gezelligste vriendenteam van Breda (T.V.C. Breda Zaterdag 3). Sinds een aantal jaar ben ik gestopt met voetballen. Nu doe ik af en toe mee met het 35+ team van Groen-Wit, doe ik regelmatig 5-10km hardlopen, fiets ik dagelijks naar mijn werk, zit ik vooral in de zomermaanden op de racefiets en speel ik af en toe een potje Padel.

De sportiefste sportmasseur van Breda

Na de middelbare school ben ik gestart met eerst een brugjaar Sport en Bewegen om vervolgens toegelaten te worden op het ROC Sport en Bewegen in Tilburg waar ik in 3 jaar tijd mijn diploma haalde. Hierna werd ik toegelaten op de Avans Hogeschool voor Fysiotherapie. In 2007 heb ik deze opleiding met succes afgerond en sinds die tijd ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij het PMC Zuid West Nederland te Roosendaal. Ik heb door middel van extra cursussen en opleidingen mijzelf gespecialiseerd in hardloopblessures, hardloopanalyses en hardlooppreventie binnen alle sporten.
image

Mijn Visie

Bij Sportmassagepraktijk Jeroen van Ginneke in Breda staat niet het aantal (sport)massages maar de Prijs-Kwaliteitverhouding hoog in het vaandel.

1. Zoek de juiste therapeut (nee, dit hoef ik niet perse te zijn) en blijf net zolang totdat hij/zij je niet langer kunnen geven dan wat je nodig hebt.

2. Gun jezelf de tijd en energie om te profiteren van het beste effect van de massagebehandelingen. Continuïteit en een frequent ritme van behandelen zijn erg belangrijk voor succes.

3. Daarnaast is het van belang dat u vertrouwen moet hebben in de (sport)massages en dat u begrijpt waarom u een massagebehandeling ondergaat. Namelijk voor uzelf!

Een gezond leven = Met regelmaat een massage!

Google Klanten Reviews

Wilt u de hele reactie of meerdere reacties lezen? Klik dan op de review en ontdek hoe anderen een massage hebben ervaren bij Sportmassagepraktijk Jeroen van Ginneke in Breda!

De voordelen van mijn massages!

1. Als gediplomeerd en BIG geregistreerde fysiotherapeut in het Centraal Kwaliteitsregister gebruik ik mijn kennis van het menselijk lichaam, om u de best mogelijke massagebehandeling te geven.

2. Bij Sportmassagepraktijk Jeroen van Ginneke in Breda bent u geen onnodig tijd kwijt aan een intake, onderzoek en het invullen van vragenlijsten.

3. Wanneer u bij Sportmassagepraktijk Jeroen van Ginneke in Breda kiest voor een behandeling van 30, 45 of 60 minuten, dan zal u ook gemasseerd worden voor 30, 45 of 60 minuten.

4. Indien gewenst zal er naast de (sport)massages een screening en onderzoek van het lichaam plaats vinden. Dit valt buiten de behandeltijd en is geheel kosteloos.

5. Continuïteit en een frequent ritme van behandelen zijn de sleutels tot een succesvol resultaat. Zonder herhaling, geen effect!

image